Vandring og Kanopadling i Norge og Sverige

Vandring og kanopadling I Norge og Sverige

Du kan velge mellom å få en kvalifisert naturguide eller ta turen på egenhånd.

Priser 

Uten Guide

Vandring + kanopadling (6 dager/5 overnattinger)                    7900,-

Med Guide (minimum 4 pers.)

Vandring + kanopadling (6 dager/5 overnattinger)                    10200,-

Dag 1 Ankomst

For gjester som kommer med tog til Halden eller Ed så er dette inkludert I prisen. Gjestene blir fraktet til Villa Kornsjø for overnatting. Her vil dere få informasjon om turen og vil deretter få server middag. Gjester som kommer med fly til Gardermoen eller Torp ordner egen transport.

Dag 2 Vandring I Tresticklan nasionalpark

Vi pakker for en vandring I Trestiklan nasjonalpark med overnatting på hytte I Budalsvika. Resterende av bagasjone kan bli stående på Villa Kornsjø. Dagen blir å vandre til Budalsvika ca 4,5 km. Her blir det å lage en god middag og sitte rundt bålet på kvelden om været tillater. Her kan man også ta seg en forfriskende bad I Boksjøen.

Dag 3 Vandring I Tresticklan

I dag skal vi vandre litt utenfor stiene. Her kan du se utrolig vakre utsikter over Boksjøen og flotte skoger. Vi vil på veien tilbake stoppe å lage oss litt lunsj, før vi vandrer tilbake til bilene. Vi kjører så tilbake til Villa Kornsjø for middag og overnatting

Dag 4 Kanopadling

Nå bytter vi ut vandringsskoene med kano. Vi legger ut kanoene I midtre Kornsjøen. Vi kommer til å bruke hele dagen med paddling I flere vann. Det blir stopp ved den 1. Grensevarden I Norge som ligger på en øy ute I Kornsjø. Kornsjø har nydelige kanaler, strender og øyer some er urørte. Vi kommer til å campe for natten på Rotøn I nordre Kornsjø. Her lager vi middag, før vi setter oss rundt bålet for å fortelle litt om historien I området.

Dag 5 Kanopadling og fiske

Den siste dagen med paddling blir I Nordre Kornsjø med mulighet for å fiske. Vi padler hjemover til Grensestua, hvor vi vil bli servert lokal mat. Vell tilbake på Villa Kornsjø er det tid for å slappe av å reflektere over turen og de fine opplevelsene. Det er også mulighet for å ta et avslappende bad I badestampen som blir fyrt med ved.

Dag 6 Avreise

Frokost blir servert før avreise. Gjester som reiser med tog vil blir kjørt til togetstasjonen. Gjester som skal reise med fly arrangerer egen transport. Vi er selvfølgelig behjelpelige med å ordne transport med tillegg I prisen.